Argadwyn, daar ga je!

Het is zover. Ik kan er niets meer aan veranderen. Argadwyn is op weg naar de uitgever. Het manuscript van bijna een kilo(!) heb ik vandaag verstuurd. Met een mooie brief en een goede synopsis. Ik kan alleen maar vertrouwen hebben dat die hun werk goed doen en dat ze de uitgever, de redacteur die het leest, enthousiast maken voor mijn verhaal. Komende maandag, 5 december, ontvangen ze mijn Sinterklaascadeau …
En dan maar wachten. Twee tot drie maanden zal het duren voordat ik weet of ze er een mooi boek van willen maken. Twee tot drie maanden … Tijd genoeg om flink te duimen!

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, , , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie