Bedenken, schrijven, herschrijven en… rust!

Terwijl de proeflezers hard aan het werk zijn, hou ik me met andere projecten bezig. Na een paar weken merk ik het al: het is goed om het verhaal weer even te laten rusten.

Eerder schreef ik al dat ik allerlei nieuwe ideeën kreeg over hoe het verder zou moeten. Inmiddels is daar weer wat anders bij gekomen: ik weet nu ook hoe ik het moet verbeteren. Welke dingen overbodig zijn, waar er juist wat bij moet. Of zelfs, waar ik moet schuiven in de informatie. Bedenken en schrijven is leuk, maar rust is voor een verhaal net zo noodzakelijk!

Inmiddels heb ik bijna alle verhalen van de proeflezers terug. Als ik ze allemaal heb, ga ik ze op mijn gemak lezen. Ik ben heel benieuwd wat zij ervan vinden, en of hun bevindingen hetzelfde zijn als die van mij. Spannend!

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie