Creëeer je wereld

Een corrupte maatschappij die nog veel corrupter blijkt te zijn, een bijfiguur die belangrijker is dan gedacht, een sleutelfiguur die niet blijkt te bestaan. Zomaar een greep uit de ontdekkingen die gedaan werden tijdens de workshop Creëer je wereld.

Workshop Creëer je wereld

Een ontdekkingsreis, dat was het. Misschien kwam het door de inspirerende omgeving, misschien door de leuke groep. Al vrij snel nadat we begonnen waren, werden we gegrepen door de magie van het creëren. Bij iedereen gebeurde er in de eerste vragenronde al iets in haar wereld. Zelfs de schrijvers die hun wereld al goed kenden, deden verrassende ontdekkingen die hun verhaal meer diepgang en samenhang zullen geven. Het was fantastisch om te zien hoe vervoerd iedereen raakte. Wat nou theorie? We willen doorgaan! Schrijven!

Workshop Creëer je wereld

Intensief was het wel. Zo diep in je wereld duiken en zo dicht op de huid van je personage zitten. Aan het eind van de dag wilden we allemaal maar één ding: zo snel mogelijk verder schrijven.

 

Wil je ook eens meedoen aan de workshop? Schrijf je dan in voor de mailinglist: Creëer je wereld.

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie