Dit is lekker

16 september 2013

Yes! Ik heb het weer te pakken! Eindelijk heb ik weer iets geschreven waar ik mee verder kan, waar ik blij van word.

Soms gaat schrijven als vanzelf, dan vliegt mijn pen over het papier, dan kan het ene woord niet wachten tot het andere geschreven is, ontrolt het verhaal zich in mijn hoofd met iedere zin die ik schrijf. Ik zie het voor me als een film en de woorden die erbij horen komen vanzelf. Heerlijk is dat!

Maar soms blijkt zoiets bij het lezen, later, helemaal niets te zijn. Diepe teleurstelling. Waar kwam tijdens het schrijven dat fijne gevoel vandaan? Waar is dat verhaal, die film? De woorden roepen de beelden niet meer op. Dit Is Bagger. Begin maar opnieuw.

Maar nu niet. Dit is gewoon gaaf. Dit is lekker. Hier en daar een woordje veranderen maakt het nog wat beter, maar verder is het gewoon goed. Het staat. Het begin van het vervolg op Argadwyn is er!

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, , , , ,

2 reacties op Dit is lekker

  1. Bernadet Dekker 18 november 2013 op 16:02 #

    Succes Fem!
    Ik ben heel nieuwsgierig naar je boek

Geef een reactie