Een brug te ver

Bruggetjes.

Een paar dagen geleden stuurde ik er nog een ietwat gefrustreerde tweet over. De  ene actie vloeiend over laten lopen in de andere is soms heel lastig. Je weet precies wat je personage gaat doen, en waar. Maar om er te komen … Het kan soms wel dagen duren voor je het juiste bruggetje hebt gevonden.

Brug

Maar opeens zie ik het: ik sta aan de verkeerde kant van de brug! Het stuk dat ik nu wil schrijven, volgt niet op wat er al staat, maar moet ervóór!

O, heerlijke ontdekking! De woorden vloeien uit mijn pen, de zinnen lopen lekker, het ene woord lokt het volgende uit. En die brug? Ik ben er al overheen voor ik het in de gaten heb.

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

,

Nog geen reacties.

Geef een reactie