Een Stapel Argadwyn

Wat is het hier stil, hè? Ik heb ook niet veel te vertellen. Ja, dat ik nog wacht op een reactie van de uitgever op de tweede versie van Argadwyn. Het is nu ongeveer een maand geleden dat ik het opstuurde, dus zo langzamerhand verwacht ik wel iets.

Maar hé, ik kan je wel wat laten zien:

 

In deze stapel schriften staat het hele verhaal van Argadwyn. Van begin tot eind, inclusief geschrapte scènes, gewijzigde hoofdstukken, toevoegingen en plotveranderingen.

Een stukje van de binnenkant? Is dat wel zo’n goed idee? Maar dan zie je hoe ik werk! En dat het  verhaal niet in een keer goed op papier staat. Dat is wel heel privé, hoor. Ja? Denk je dat echt? Nou … vooruit. Omdat jij het bent.

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

,

Nog geen reacties.

Geef een reactie