En nu… is het aan de lezer

Argadwyn is er, de eerste exemplaren zijn verkocht. Het moment waar ik zo lang naartoe gewerkt heb, waarnaar ik zo had uitgekeken, is voorbij.

En nu… kan ik alleen maar afwachten wat er gebeurt. Zullen veel lezers het boek kopen en vooral: wat vinden ze ervan?

A: Vinden ze het niks en sterft Argadwyn een stille dood?

B: Vinden ze het wel aardig, gewoon een boek als alle andere boeken en leggen ze het naast zich neer?

C: Vinden ze het geweldig en vertellen ze dat aan al hun vrienden, op hun blogs, facebook, twitter en in boekenforums?

Ik hoop natuurlijk dat iedereen voor antwoord C gaat. De eerste reacties zijn in ieder geval positief. Een aantal fans hebben hun enthousiasme over het boek zelfs al gedeeld via de sociale media. Dat vind ik natuurlijk helemaal geweldig!

Want echt, als schrijver kun je er alleen maar van dromen dat lezers zo positief en aan zoveel mensen vertellen over jouw boek. Zodat nog meer mensen het boek gaan kopen en jij rustig verder kunt werken aan het volgende verhaal.

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, , ,

Een reactie op En nu… is het aan de lezer

  1. suzanne 31 maart 2014 op 17:47 #

    ik heb nog geen exemplaar van het boek, maar als ik hem heb zal ik het zeker lezen en recenseren. wat ik er ook van vind :) en ik hoop inderdaad net als jij dat het opties C wordt :)

Geef een reactie