Een pittig soepje

Gottmer, 2015, ISBN 978 90 257 6060 1, € 9,99
eerste boek uit de serie Verhalen uit de Heksenkeet
Heksenkeet_200

vanaf 7 jaar

Heksen en humor – een geweldige combinatie voor lezers van 7 tot 10 jaar. Zij kunnen in onze nieuwe serie – Verhalen uit De Heksenkeet – hun hart ophalen. De Heksenkeet is een spannend huis met krakende trappen en piepende deuren, waar regelmatig rare dingen gebeuren. Dat is niet zo verwonderlijk, want de vier bewoonsters Sybil, Lidwien, Luna en Stella zijn niet alleen heks maar ook nog eens knettergek. In dit eerste deel brouwt Sybil een soepje dat nét iets te pittig is, waardoor de dingen anders lopen dan ze had gepland en ze eindigt met een kattensnor en kattenpootjes.

Femke Dekker en Marieke Nelissen weten als geen ander wat jonge lezers aanspreekt. Beiden hebben reeds vele educatieve kinderboeken op hun naam staan. Verhalen uit De Heksenkeet is hun eerste gezamenlijke project. Met aanstekelijke humor in tekst en beeld laten ze kinderen de magie van het lezen ontdekken.

 Doe de heksentest!

Verhalen uit De Heksenkeet
De Heksenkeet is een spannend huis met krakende trappen en piepende deuren, waar regelmatig rare dingen gebeuren. Dat is niet zo verwonderlijk, want de vier bewoonsters – Sybil, Lidwien, Stella en Luna – zijn niet alleen heks, maar ook nog eens knettergek. En dan gaat er nog wel eens iets mis… In dit magische boek wordt getoverd met woorden en de kleurrijke illustraties staan vol grappige details.

Lees ook:
Keet met bubbels
Wringel wrangel wrek
Stoffige streken