Geen zin meer

Het is erg. Het is verschrikkelijk. Ik geloof niet dat ik dit al eerder heb meegemaakt. Ik heb helemaal geen zin meer in het verhaal.

Het is nog steeds niet gelukt om verder te schrijven – om het eindelijk af te schrijven. Misschien passen we toch niet zo goed bij elkaar, het verhaal en ik. Terwijl het idee op zich best leuk is: een meisje (Greetje) krijgt van een waarzegster een doosje dat al haar wensen vervult. Maar Greetje gelooft niet in waarzegsters en al helemaal niet in doosjes die je wensen vervullen. Toch is ze nieuwsgierig en ze doet wat testjes. Het lijkt erop dat al haar wensen uitkomen. Of is het toeval?

Nou? Spannend toch? Maar verder schrijven lukt dus niet. Misschien moet ik maar eens een lange wandeling maken.

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie