Heksengekte

De wording van Verhalen uit de Heksenkeet, deel 12

Zo hé, wat gaat het goed met Een pittig soepje! Het boek ligt nu een paar weken in de winkel en er lijkt een ware heksengekte te ontstaan. We krijgen zulke leuke reacties!

Boekwinkels zijn enthousiast, lezers zijn enthousiast en ik krijg steeds superleuke foto’s toegestuurd van mensen met het boek of mooie etalages in de winkel. De facebookpagina van Verhalen uit de Heksenkeet heeft al bijna 300 likes en er komen er steeds meer bij!

Marieke en ik zijn nu druk met de voorbereidingen voor de officiële presentatie op 5 september. Die wordt hartstikke leuk! Daarna gaan we nog een aantal andere boekwinkels langs voor leuke tovermiddagen (zie de agenda hieronder).

Zo geweldig allemaal, dat ik bijna vergeet dat er ook nog geschreven moet worden… Want deel 1 ligt nu in de winkel, Marieke is hard aan het werk met de illustraties voor deel 2 en ik ben aan het nadenken over deel 3. Want dat moet natuurlijk minstens zo leuk worden!

Wil je ook een middag toveren met Marieke en mij? Dat kan!

20 september bij Paagman in Den Haag
7 oktober bij Boek en Buro in Zutphen
10 oktober bij Van Piere in Eindhoven.

Je bent welkom om mee te doen!

 

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

Nog geen reacties.

Geef een reactie