Heksenkeet in de Kinderjury

En dan… zie je jezelf opeens terug bij de nominaties voor de Kinderjury! Nou ja, niet mezelf natuurlijk, maar wel mijn boek.

Tussen de lange lijst van pareltjes van kinderboeken, staat ook Een pittig soepje. Wat is dat gaaf! Je kunt stemmen op Een pittig soepje! Daar ben ik echt superblij mee. Nog nooit eerder was een boek van mij genomineerd voor de Kinderjury.

Nu is het afwachten. Een pittig soepje staat tussen een heleboel andere mooie en populaire kinderboeken waarop je kunt stemmen. Natuurlijk zullen er heel veel stemmen naar Paul van Loon gaan, of Jan Paul Schutten of Marcel van Driel.

Ik zou zeggen: ga vooral stemmen (als je dat nog niet hebt gedaan). De prijs voor de Nederlandse Kinderjury is een belangrijke prijs voor het kinderboek. En jij kunt dus mee bepalen welk boek de prijs krijgt! Hoe meer kinderen stemmen, hoe beter.

En vind je toevallig Een pittig soepje een geweldig boek en stem je daarop? Dan vind ik je superlief!

Stemmen doe je hier.

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie