Het borrelt en het bruist

Ja hoor, het begint weer. Zo is het maandenlang stil, en zo staan ze elkaar weer te verdringen.

Ik heb het natuurlijk over verhaalideeën. Vorige week wist ik opeens, na een hele lange tijd, ja, dát verhaal ga ik schrijven! En zie wat er gebeurt. Ik sta onder de douche – altijd gebeurt dat onder de douche. Op de een of andere manier veroorzaakt dat stromende water ook een stroom aan ideeën. Als je als schrijver geen nieuwe ideeën wilt, kun je maar beter niet meer gaan douchen. Maar ja, dat gaat na verloop van tijd wel stinken hè.

Ik sta dus onder de douche, komt er een ander (geweldig) idee opgeborreld. Terwijl ik net aan iets heel anders wilde beginnen. Ik trek me dus niets aan van dat nieuwe idee. Eerst het eerste verhaal maar schrijven en daarna komt er weer iets anders. Of het nu dit geweldige idee is of een ander.

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie