Het is gewoon mijn uitgever

Bij het schrijven over Argadwyn en het uitgeef- en promotieproces, gebeurt er iets geks.

Steeds als de uitgever ter sprake komt, vind ik het moeilijk om ‘mijn uitgever’ te schrijven. Iedere keer heb ik de onbedwingbare neiging om ‘de uitgever’ te schrijven. Wat ik dan weer heel afstandelijk vind.

Waar dat vandaan komt, ik weet het niet. Het is gewoon mijn uitgever. Hij geeft mijn boek uit.

Het lijkt wel of ik het nog niet helemaal kan geloven. Alsof ik op een dag wakker word uit een fijne droom en het niet echt zou zijn. Het contract, alle mailwisselingen, de informatie over mij en Argadwyn op de website van de … eh… mijn uitgever.

Het is gewoon mijn uitgever, Zilverspoor. En daar ben ik trots op.

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

,

Nog geen reacties.

Geef een reactie