Het leukste beroep

Eventjes had ik een inzinking. Even zag ik het helemaal niet meer zitten met dit verhaal.

Wat ik de laatste keer geschreven had, was bagger. Het ging ook al zo moeizaam. En dan had ik ook nog het eerste hoofdstuk dat ik niet goed vond. Dat moest nodig herschreven worden. Dus sprak ik met mezelf af: ik herschrijf het eerste hoofdstuk. Als dat niet lukt, hou ik ermee op.

Dat was een goede afspraak. Want ik schreef. En ik bleef schrijven! Ik kon niet meer stoppen. Hoera, ik mag verder met dit verhaal!
En ik weet het weer helemaal zeker: schrijver is het allerleukste beroep van de hele wereld.

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie