Hoera voor de gelukkige uitgever!

Omslag Een pittig soepje“We zouden heel graag met jullie een heksenserie willen beginnen.”

Hoera!! Eindelijk een uitgever die ‘ja’ zegt! Het is alweer een tijdje geleden dat uitgeverij Gottmer me dit mailde. En als je mijn nieuwsbrief leest, of me volgt op twitter, dan wist je het al. Maar nu is het echt en officieel. In de zomer verschijnt het eerste boek uit de serie. Een pittig soepje, heet het.

Het is een heel leuk boek voor kinderen van 6 tot 8 jaar over vier maffe heksen. Ze zijn grappig, raar en er gaat van alles mis, zoals toverspreuken die mislukken.

En we gaan dus nog een heleboel meer boeken maken over deze heksen, in de serie Verhalen uit de Heksenkeet. We, dat zijn Marieke Nelissen en ik. Marieke is niet alleen de illustrator van het verhaal, ze heeft de vier heksen ook bedacht.

Hoe het kwam dat ik het verhaal erbij mocht schrijven, vertel ik je in mijn volgende blog.

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie