Hoera, weer een verhaal!

O, het heerlijke gevoel van de laatste punt! Het nog eens lezen van het hele verhaal en zien dat het nu echt klaar is. Want jawel, het is dan toch gelukt: Tristan en de toverveer is af.

Nu het zover is, en er niets meer mankeert aan het verhaal, kan ik moeilijk geloven wat een drama het soms was. Dat ene hoofdstuk waarmee ik wel vijf keer opnieuw ben begonnen omdat ik het maar niet goed kreeg. Al die keren dat ik me afvroeg of ik er niet beter mee kon stoppen.

Ik ben blij dat ik dat niet gedaan heb. Het is een mooi verhaal geworden. Dat vind ik niet alleen, de proeflezers waren ook enthousiast. Nu is het wachten op het oordeel van de uitgever. Als die ook enthousiast is, dan ben ik echt een gelukkig mens!

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie