Met Argadwyn op Elfia

En dan… sta je met je boek op Elfia, het grootste fantasy-evenement van Nederland!

Samen met nog heel wat andere auteurs van Zilverspoor en Zilverbron stond ik afgelopen weekend in een grote kraam gevuld met boeken, honderden boeken. Om bezoekers te vertellen over Argadwyn en te signeren voor degenen die het boek kochten.

Maar ik mocht ook iedere dag een lezing over werelden creëren geven aan aspirant-schrijvers en ik werd maar liefst twee keer geïnterviewd – voor Bezeten Boeken en voor Young-adults.nl. Hou die websites dus in de gaten als je benieuwd bent naar de interviews ;-)

Echt superleuk allemaal, en dan heb ik het nog niet eens over de gezellige sfeer met de collega-auteurs en de bijzondere momenten. Zoals de verrassing toen een vroegere schoolvriendin, die ik jaren niet gezien had, opeens voor mijn neus stond om mijn boek te kopen. Of de man op leeftijd van wie ik dacht dat die voor een ander boek kwam, maar later terugkwam om mijn boek te kopen. Of de man die blind het boek kocht dat ik hem op zijn vraag aanraadde (en wiens vrouw Argadwyn kocht).

Ook keek ik mijn ogen uit naar alle fantastisch geklede mensen die voorbij kwamen. Sommigen leken rechtstreeks uit mijn boek te komen, met hun mooie jurken.

Ik heb echt een geweldig weekend gehad. Dat wil ik volgend jaar weer, maar dan met twee boeken!

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

2 reacties op Met Argadwyn op Elfia

  1. Mireille 2 mei 2014 op 13:50 #

    Jammer dat ik je lezing net gemist heb…… mischien volgend jaar?
    Argadwyn in twee dagen uitgelezen. Val niet binnen de doelgroep misschien, maar het leest lekker weg! Benieuwd naar het volgende deel…

  2. Femke 2 mei 2014 op 14:57 #

    Dank voor je reactie, Mireille, leuk om te horen!
    Ach, doelgroep… Dat is toch iedereen die dit een mooi boek vindt? Er zijn ook mannen op leeftijd die het gekocht hebben, dusss…

Geef een reactie