Nog één week

Joepie, nog maar een week wachten! Dan mag ik Argadwyn weer lezen.

Eindelijk. Drie weken geleden ontstak ik een vreugdevuur omdat het verhaal af was. En ik nam me voor dat ik het vier weken zou laten liggen, voordat ik het een laatste keer mag lezen. Nog een weekje dus. Zou ik dat redden? Hou ik dat vol? Ik ben zo benieuwd hoe het geworden is. Of het nu echt is zoals ik het wil…

Ik heb er in de tussentijd nog wel een beetje aan gewerkt. Ik moest die vreselijke synopsis maken, om het straks naar de uitgever te kunnen sturen. Maar die is nu ook klaar. Dus. Een week nog. Een hele week…

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie