Steeds meer Argadwyn

Zo lang heb ik ernaar uitgekeken en nu is het bijna zover: vanaf 12 maart is Argadwyn bij alle boekwinkels verkrijgbaar.

In mijn vorige blog schreef ik al over de voorpret, en het wordt alleen maar leuker. Uitgever en ik zijn druk bezig met de plannen voor promotie, het organiseren van de boekpresentatie en signeersessies.

Dwalen door Argadwyns wereld

Een van de leukste dingen is de website van Argadwyn, die nu helemaal klaar is. Het heeft wat langer geduurd dan gepland, maar hij is wel erg mooi geworden. Hij geeft de sfeer van het verhaal prachtig weer en de gekozen beelden zijn zo goed getroffen! Je kunt heerlijk door Argadwyns wereld dwalen, personages leren kennen en fragmenten lezen.

IJzersterk beeld

Dan is er natuurlijk ook nog het boek zelf, dat nu voorbereid wordt voor de drukker. De pagina’s worden opgemaakt en de cover is ontworpen. Díe is gaaf geworden. Wauw! was het eerste dat ik dacht toen ik hem zag. Omslag ArgadwynIk voelde zo’n kriebel van binnen die uitgroeide tot een enorme juich en ik wilde de cover meteen aan iedereen laten zien. Het is een ijzersterk beeld dat heel goed bij de sfeer van het boek past en tegelijk het belangrijkste dilemma van het verhaal weerspiegelt. Echt super!

Straks in de boekwinkel

Ik ben benieuwd hoe het straks in de winkel opvalt tussen al die andere boeken. Straks in de boekwinkel… wat zal dat gaaf zijn! Zou ik nog wel kunnen slapen?

PS: Die website van Argadwyn is deze: www.argadwyn.com. Hij is onderdeel van een veel grotere website van uitgeverij Zilverspoor, waar nog aan gewerkt wordt. Argadwyn mocht er lekker als eerste op :-)

PS2: Nog zeven weken…

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, , , , ,

2 reacties op Steeds meer Argadwyn

 1. Oscar en Marcia 22 januari 2014 op 19:29 #

  Wat een prachtig boek, en dan heb ik het nog niet eens gelezen (op wat geweldige teasers na).
  Ben benieuwd of het op 12 maart ook al op Vlieland te vinden is, anders moeten we wachten tot we weer aan de wal zijn.

  Geniet van de voorpret, en ik hoop dat het een groot succes wordt.

  Liefs Oscar en Marcia

 2. Femke 21 februari 2014 op 14:58 #

  Dank voor jullie complimenten! Erg leuk om te horen. Nu maar hopen dat je er nog steeds zo over denkt als je het boek gelezen hebt…
  En sorry voor mijn late reactie – ik ontdekte pas net dat jullie bericht in de spambox zat.
  Fijne vakantie!

Geef een reactie