Terug naar Argadwyn

Zo. Even wat anders vandaag.

Al heel lang lag het verhaal van Argadwyn te wachten om herschreven te worden. Of in ieder geval stukken aan te passen. Vandaag heb ik dan maar de moed gevat… Het manuscript in mijn tas gestopt, ermee naar de kroeg gegaan en het daar gelezen (in ieder geval de eerste hoofdstukken).

Wat een goed verhaal, eigenlijk! Helemaal niet gek. Ik raakte er helemaal in verloren. Daar ga ik nu dus eerst mee verder. Het ridderverhaal komt wel weer eens.

Ik kreeg trouwens, tijdens het lezen, nog heel leuke ideeën voor erbij. Voor een boek met een beetje extra. Maar of dat allemaal kan, moet ik eerst uitzoeken. En als het kan, dan laat ik het hier meteen weten, natuurlijk!

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

,

Nog geen reacties.

Geef een reactie