Toch een aanpassing

Die laatste twee hoofdstukken heb ik nog een keer gelezen. En, in tegenstelling tot de vorige keer, vond ik dat er toch iets ontbrak.

Dat is best lastig, als je het gevoel hebt dat het al aardig dichtgetimmerd is, maar er ontbreekt iets. Wat moet er dan bij en waar kan dat?

Dat ontdek je vrij gemakkelijk, door heel geconcentreerd en heel kritisch te lezen. Die ene dialoog is wel wat eenzijdig, dat stukje bevat wel heel veel uitleg, daar mag wel wat meer gevoel in. Dan is het nog nadenken over wat je schrijft, natuurlijk, maar dat lukt wel.

Nu is het echt klaar. Nou, vooruit, nog één keer nalezen dan. Maar dan gauw verder met het volgende hoofdstuk!

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

,

Nog geen reacties.

Geef een reactie