Toch nog een aanpassing

Vier weken geleden stuurde ik Argadwyn naar de uitgever. Een stap waar ik echt naartoe moest werken, om het verhaal los te laten, om te wennen aan het idee dat ik er geen controle meer over heb. Inmiddels is het verhaal al behoorlijk naar de achtergrond geraakt. Andere verhalen dringen zich op om ook geschreven te worden.
En toch, gek genoeg, kwam er uit de diepte waar Argadwyn nu zit iets naar boven borrelen. Een wijziging, een toevoeging. Iets kleins maar, niets ingrijpends. Maar wel iets dat de lezer nog net wat nieuwsgieriger zal maken naar het tweede deel. Dus: weer heel even aan de slag met Argadwyn.

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

,

Nog geen reacties.

Geef een reactie