Tussen de groten

En dan opeens gebeurt er iets leuks. Iets erg leuks.
Het begint met een mailtje. Een verzoek waar je ja op zegt. En dan opeens besef je dat je over een tijdje een miniversie van je workshop gaat geven. Op het BoFboekenbal.

En dat je in het programma in één adem genoemd wordt met Adrian Stone en Tais Teng. Dat is niet gaaf. Dat gaat veel verder. Dat betekent dat ik straks naast iemand sta die fantastische boeken heeft geschreven, die uitgegeven zijn bij een uitgever die… tja.

Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Ik geniet maar van het idee. En ga mijn miniworkshop heel goed voorbereiden.

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie