Twintig boeken!

Als je, zoals ik, lekker schrijft wat je te schrijven hebt, een aantal jaar, en af en toe ziet zo’n schrijfsel het licht in de vorm van een boek, dan komt er een dag waarop je opeens twintig boeken geschreven hebt.

Twintig boeken?! Twíntig? Da’s best een aardig stapeltje. Van boekjes om mee te leren lezen in groep 3 en 4, tot spannende avonturen voor lezers vanaf 10 jaar, de heksenboeken natuurlijk en dan nog mijn twee magische Young Adult-romans, Argadwyn en Fyrrlannor.collage

En als je jarig bent, dat vind ik toch een soort van, dan vier je dat! Daar was mijn uitgever het helemaal mee eens, en daarom mag ik van dat twintigste boek er drie uitdelen. Helemaal geweldig, toch!

Dat twintigste boek van mij is niets minder dan Wringel wrangel wrek, het derde deel uit Verhalen uit de Heksenkeet. Wil jij dat boek wel hebben? (Met handtekening, natuurlijk…) Laat mij dan weten waarom jij het zo graag wilt winnen, en wie weet ben jij straks een van de drie gelukkigen!

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

,

Nog geen reacties.

Geef een reactie