Uitgever gevonden!

En dan opeens, op zo’n moment dat je er helemaal niet aan denkt, is daar het verlossende mailtje. Goed nieuws!!! staat erin. Jawel: Argadwyn heeft een uitgever gevonden!

Het contract ligt hier voor me. Daar gaat straks mijn dikke, vette handtekening onder.

Contract Argadwyn

Er is geen weg meer terug: vier jaar en vijf maanden na het schrijven van de eerste woorden, zal het boek in de winkel liggen. Dan kunnen jullie eindelijk lezen waar ik het al die tijd over had, wie Argadwyn nu eigenlijk is.

Zo lang nog … Maar niet getreurd: in de tussentijd zal ik jullie plagen met tipjes van sluiers, misschien een fragment. Zal ik vertellen wat er allemaal gebeurt voordat het zover is.

Wil je daarvan niets missen? Dan raad ik je aan je in te schrijven voor mijn Fantastische Nieuwsbrief. Daarmee krijg je iedere maand uitgebreid nieuws over de vorderingen en wie weet kun je nog eens meedoen aan een leuke actie.

De uitgever die mij zo gelukkig maakt, is Zilverspoor. Zij gaan er samen met mij voor zorgen dat Argadwyn een fantastisch boek wordt, dat je gewoon niet kunt laten liggen.

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie