Voorpret

O, wat wordt het gaaf! O, wat wordt het goed!

Gisteren sprak ik uitgebreid met mijn uitgever over Argadwyn. Het komt nu heel dichtbij: in maart komt het boek uit! Binnenkort gaat het naar de drukker, dus over een paar weken zal ik de eerste proef in handen hebben. Zo gaaf om dan te zien hoe mijn verhaal als boek zal zijn! Het leukste onderdeel daarvan heb ik al een beetje gezien, namelijk het eerste ontwerp voor het omslag. En dat is supermooi!

Argadwyns wereld
Helemaal geweldig wordt ook de website. Er wordt nu heel hard gewerkt aan het in orde maken van de laatste dingen. Ik kan bijna niet wachten tot hij online is en jullie hem ook kunnen bezoeken. Erdoorheen kunnen dwalen en de sfeer van Argadwyn voelen, fragmenten lezen en alvast meer te weten komen over de belangrijkste personages en plaatsen.

Winnen
Als het boek er is, gaan we nog veel meer leuke dingen doen. Boekpresentaties en signeren in boekhandels, er komt een fantastische prijsvraag waarbij je een exemplaar van Argadwyn kunt winnen, er komen interviews en artikelen. Je kunt, vanaf half of eind februari, het boek alvast voorbestellen zodat je zeker weet dat je het hebt straks – en nog gesigneerd ook!

Elfia
Maar het hoogtepunt vind ik toch wel Elfia. Daar te staan, op een van de grootste fantasyfestivals van Nederland, te signeren en misschien een stukje uit het boek voor te lezen.

Ik heb er heel veel zin in! Het is zo leuk om je, na al die tipjes van sluiers en fragmenten die ik de laatste tijd al op twitter en facebook rondstrooide, echt iets te kunnen laten zien. De website, en straks gewoon het boek!

 

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, , , , , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie