Wat een fantastisch feestje

Hoera, hij is er! De legende van de Vuurvogel is nu overal verkrijgbaar, in alle boekwinkels, online en in het echt. En wat is het een prachtig boek geworden!

De boekpresentatie was dan ook echt een feestje. Deze keer eens niet in de boekhandel, maar in een prachtige, oude zaal (een officiële trouwlocatie ook nog) en met heerlijke sapjes, koffie, thee en een gebakje, een fijne sfeer.

Het was leuk om te vertellen hoe het begon met dit boek, namelijk met een veer die mijn oudste zoon (toen vier of vijf jaar) mij jaren geleden gaf. En dat ik daar maar een verhaal over moest schrijven. Ook vertelde ik over de moeizame weg die dit boek moest afleggen voordat het daadwerkelijk een boek werd. Al die uitgevers die het maar niks vonden, of die het wel een mooi verhaal vonden maar het toch niet wilden uitgeven – zouden ze spijt krijgen, straks? ;-)

De ademloosheid waarmee iedereen zat te luisteren toen ik het eerste hoofdstuk voorlas…

Het was een geweldige middag! Iedereen die het boek heeft (of nog gaat kopen), ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik van de boekpresentatie heb gedaan.

Boek bestellen? Klik hier.

 

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie