Wauw! Het is dus echt magisch

magisch patroonEn dan komt er zomaar een mooi plaatje voorbij op facebook. Wauw! denk ik. En niet alleen omdat het zo bijzonder, mooi en knap is.

Het is ook Wauw! omdat ik hiermee inzicht krijg in het boek dat ik nu aan het schrijven ben, inzicht in mijn hoofdpersoon. Wauw, omdat ik zomaar weer iets toegeworpen krijg dat mijn verhaal verder brengt.

Al een aantal keer heb ik mijn hoofdpersoon namelijk bezig gezien met een patroon van kiezelstenen. Wat dat precies was en hoe het eruitzag wist ik niet zo goed, maar ik had er het volste vertrouwen in dat ik daar vanzelf wel achter zou komen.

En toen kwam dit voorbij. Dit is hij aan het doen!

Natuurlijk is het voor mijn hoofdpersoon niet zomaar een mooi patroon. Want dit boek is het vervolg op Argadwyn, en daar komt heel wat magie bij kijken. Mijn hoofdpersoon weet zelf niet eens waar hij precies mee bezig is, want het hele proces van het leggen van het patroon is magisch. Hoe magisch precies, en wat er uiteindelijk de bedoeling van is, daar moet hij nog achter komen.

Ik ook, trouwens ;-)

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie