Weggeefactie: Red de slak

Kalender slakEr was eens een slak. Een slak die bijzonder wil zijn en niet in de gaten heeft dat hij dat al is.

Over deze slak schreef ik een heleboel korte verhalen, waarin hij op zoek gaat naar het geluk. Mooie, inspirerende verhalen (al zeg ik het zelf). Twaalf van deze verhalen kwamen terecht in een mooi vormgegeven kalender.

Die kalender geef ik nu weg. Waarom? Omdat je aan die kalender niks meer hebt, want hij is van 2010. Maar de verhalen blijven mooi, de slak blijft bijzonder. Om voor te lezen aan je (klein)kinderen, om zelf te lezen, om boven je bed te hangen of op de wc. Je zou hem nog kunnen gebruiken als verjaardagskalender!

Hebben? Stuur mij een mail met je bestelling. Je hoeft alleen de verzendkosten te betalen.

 

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie