Weinig tijd

Wat ben ik hier lang niet meer geweest! Jullie zullen wel denken…Ik moet ook bekennen dat ik niet zoveel tijd meer heb om te schrijven.

Al tijden ben ik bezig met het vierde hoofdstuk en de laatste keer dat ik daaraan gewerkt heb, is toch al weer minstens een maand geleden. Erg hè? Dat hoofdstuk is ook een hele kluif. Ik heb er flink in geschrapt en geschaafd. Daarna bleef er weinig meer van over… Zo weinig zelfs, dat ik me afvroeg of ik dat hoofdstuk niet beter helemaal weg kon laten.

Maar dat kon niet. Er staan een aantal dingen in die toch echt belangrijk zijn voor het verhaal. Al (her)lezend en (her)schrijvend ontdekte ik dat er toch ook iets miste. Iets wat later in het boek aan de orde komt, moet hier al opgezet worden.

Daar ben ik dus mee aan de slag gegaan. En daar ben ik ook gebleven. Ik ga er maar gauw weer eens mee verder. Ik hoop dat ik jullie binnenkort weer wat nieuws kan vertellen!

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie