Wie houdt van Argadwyn?

Lezers van mijn nieuwsbrief weten het al een tijdje: Argadwyn wordt niet uitgegeven.

Zo. Dat hakt erin.

Ik had er zo naar uitgekeken het verhaal in een mooi vormgegeven boek te zien, een boek dat in alle boekwinkels op tafel ligt, dat gretig wordt gelezen door een groot publiek. Daar hadden zoveel mensen op gehoopt en voor geduimd.

Maar helaas, de uitgever die het zou doen heeft geen mogelijkheden meer om mijn verhaal uit te geven. Ze hebben het moeilijk, zoals zovelen in boekenland.

Dus hier zit ik, met een prachtig verhaal en een brief van de uitgever waarin staat dat ze “ervan genoten” hebben en dat het manuscript “het verdient te worden uitgegeven.”

En uitgegeven wordt het, let maar op! Ik heb net de laatste opmerkingen van de redacteur verwerkt, dus het verhaal is helemaal perfect. Nu ga ik kijken waar Argadwyn en ik ons thuis zullen voelen. De uitgever die net zoveel van Argadwyn houdt als ik, mag het hebben.

Argadwyn wordt wel uitgegeven. Er komt een mooi vormgegeven boek dat in alle boekwinkels op tafel ligt en gretig wordt gelezen. Het duurt alleen nog even.

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, ,

2 reacties op Wie houdt van Argadwyn?

  1. Iris boter 18 december 2012 op 17:56 #

    Wat ongelooflijk balen. “Gelukkig” ligt het niet aan de kwaliteit. Sterkte met je zoektocht naar een uitgever die het wel uit wil geven. Dat boek komt er!

  2. Femke 18 december 2012 op 19:53 #

    Dank je, Iris! Dat boek gaat er zeker weten komen. Als het moet, doe ik het zelf ;-)

Geef een reactie