Win Argadwyn

Omslag ArgadwynNog vier weken te gaan voordat Argadwyn in de winkels ligt! En daarom heb ik een cadeautje: jij kunt Argadwyn winnen!

Er liggen drie exemplaren klaar voor degenen die de leukste, origineelste, meest fantastische beschrijving geven van mijn “schrijfpakje”.

Schrijfpakje?
Tijdens het schrijven aan Argadwyn tweette ik regelmatig dat ik “mijn schrijfpakje” weer aantrok. Dat was maar een uitdrukking, maar af en toe waren er mensen die er op los fantaseerden hoe dat schrijfpakje van mij er uit zou zien. Dat mag jij nu ook doen. Beschrijf hoe jij denkt dat mijn “schrijfpakje” eruitziet. De drie deelnemers met de leukste, origineelste, meest fantastische ideeën maken kans op een gratis exemplaar van Argadwyn.

Mail me je beschrijving vóór 25 februari en wie weet ben jij straks een van de gelukkigen die Argadwyn heeft gewonnen!

Over Femke

Toen ik tien was en verhalen schreef, durfde ik niet te dromen dat ik ooit echt schrijver zou zijn, met echte boeken. Lees meer over Femke →

, , , ,

5 reacties op Win Argadwyn

 1. Suzanne 19 februari 2014 op 12:30 #

  Was mijn beschrijving binnengekomen?

  • Femke 20 februari 2014 op 12:27 #

   Jazeker, Suzanne! Dankjewel daarvoor :-) Het wordt nog een hele klus om de winnaars te kiezen straks…

 2. Annemarie van kaam 23 februari 2014 op 09:44 #

  Wat moet dat leuk zijn om te lezen wat iedereen bedenkt. Misschien doe je nog wel ideeën op voor een nieuw boek?! Of je kunt natuurlijk ook een universiteit aanschrijven om het pak echt te laten maken voor je!
  Groetjes, Annemarie

 3. Femke 23 februari 2014 op 13:53 #

  Inderdaad, Annemarie, het is heel verrassend hoe fantasievol sommige beschrijvingen zijn. Echt heel leuk!
  Het winnende pak ook echt laten maken… haha, lijkt me super!

 4. Bernique Touw 25 februari 2014 op 08:42 #

  Je zet een zwart hoedje op met een brede rand, zodat de zon niet in je ogen schijnt als je schrijft. In de zilverkleurige hoedenband steekt een sierlijke schrijfveer, met de penpunt uiteraard omlaag. Knalrode schoenen als ‘special effect’, wél met rubberzolen voor als je onverwacht moet opstaan van je schrijftafel, omdat er iemand aanbelt. Verder losvallende kleding in elke de kleur die je wilt, behalve zwart. Je bent een Fantasy-schrijfster, maar geen heks!

  Zo ziet mijn schrijfpakje voor jou eruit ;-)

  Bernique

Geef een reactie